Spouštíme výrobu postaviček

Představte si dioráma, kde každý malý doplňěk hraje důležitou roli. Naší novou výrobou se zaměřujeme na oživení vašich garáží postavičkami. Tyto postavičky nejsou jen statické figurky, jsou klíčovým doplňkem, který mění obyčejné dioráma v živý příběh.

Naše postavičky jsou navrženy tak, aby doplňovaly různé typy a styly aut od klasických modelů po moderní superauta. Přidáním postaviček mechaniků v montérkách s nářadím v ruce, diváků s nadšenými výrazy a možná i závodníka v kombinéze.

Detaily postaviček jsou pro nás prioritou. Malé, ale důležité prvky, jako jsou výrazy tváří, držení těla a dokonce i malé předměty, které postavičky drží, jsou pečlivě zpracovány, aby každá figura byla co nejrealističtější. Při výrobě těchto postaviček se věnujeme nejen jejich vzhledu, ale i tomu, jak se hodí do celkového dioráma. Například postavička sedící u volantu auta musí mít správnou velikost, polohu a držení těla, aby vypadala věrohodně.

Měřítka:

Naše postavičky jsou k dispozici v různých měřítkách, aby vyhověly široké škále modelů aut a diorám. Od malých měřítek, jako je 1:64, vhodných pro kompaktní dioráma, až po větší měřítka jako 1:24, ideální pro detailnější a větší garáže. Každá postavička je navržena tak, aby proporcionalně a esteticky seděla k modelům aut ve stejném měřítku

Barevné variace:

Jedním z klíčových prvků naší nabídky je rozmanitost barev. Zatímco některé postavičky jsou jednobarevné, vhodné pro ty, kdo si chce postavičky nabarvit sám, jiné jsou detailně ručně malované, aby vykazovaly jedinečné charaktery a oděvy. 

Rozšíření nabídky:

Plánujeme postupně rozšiřovat naší nabídku postaviček, aby zahrnovala ještě více stylů, profesí a aktivit. Od moderních postaviček odpovídající současným superautům, až pro dioráma s klasickými auty postaviček v historických kostýmech. Dále bychom chtěli také naší nabídku rozšířit i o malé doplňky nebo díly na auta. Tímto způsobem chceme zajistit, že každý sběratel nebo modelář do diorám najde v naší nabídce přesně to, co hledá.